Beneficiile membrilor V.I.P. ai Asociaţiei Bio-Romania

• Membrul Afiliat V.I.P. beneficiaza de toate serviciile oferite de catre Asociatia Bio-Romania membrului afiliat (asociatia.bio/adeziune/membruafiliatpersoanajuridica) Suplimentar, beneficiaza de susţinerea participării membriilor V.I.P. la târgurile naţionale şi internaţionale organizate de către Asociaţie:
    • In baza propunerilor participantilor, conceperea designului standului de catre o firma specializata
    • Elaborarea caietului de sarcini in baza informatiilor primite de la firmele inscrise si a designului Pavilionului National
    • Consultanta privind completarea formularelor
    • Depunerea dosarelor la Minister pentru aprobarea participarii
    • Inchirierea de magazine/spatii comerciale de desfacere sub brandul Bio-Romania
    • Promovarea producatorului / produselor bio comercializate de catre membrul afiliat VIP pe toate canalele media in cuantum de 50% din valoarea cotizatiei variabile
    • Consultanta pentru certificare Kosher si/sau Halal
    • Include cadou o ie romaneasca (femeie sau barbat la alegere), o traistă Maramureseana de la Săpânța, cu ecuson Bio România și o insignă cu sigla asociației, placată cu aur 24K, cu recomandarea de a le purta la targul international.

Taxe

Cotizația

• se compune din cotizatie fixă și cotizație variabilă

Fixă

1.600 lei anual

Variabilă

în valoare de 0,2% din cifra de afaceri a produselor bio comercializate. Jumatate din valoarea cotizatiei variabile va fi utilizată pentru promovarea producatorului / produselor bio comercializate de către membrul afiliat VIP pe toate canalele media.

Taxă unica de înscriere în Asociaţie:

50 lei

Plata

• Online
    • Op / transfer bancar

Cont bancar in lei: RO07 BACX 0000000 884510 017
    Banca: Unicredit Bank

CIF: 24532374

Metodologie

• Câmpurile marcate cu ” * ” sunt obligatorii;
    • După verificarea documentelor, veti primi pe email și sms un link de plată securizat și o factura proformă pentru achitarea online taxei unice de inscriere și a cotizației;
    • Dacă opțiunea dumneavostră de plată nu este online, atunci pe baza facturii proforme atașate emailului, puteti efectua plata prin transfer bancar.
    • După confirmarea plății, veti primi pe email factura fiscală și documentul oficial care atestă calitatea dumneavostră de membru în Asociația Bio România